Sunday, October 13, 2013

OH, OCTOBER
Knit - Monki / Scarf - Monki / Jeans - Gina Tricot / Boots - Nude / Briefcase - Grafea

Have you guys taken in all the beauty of the orange trees outside? I have really enjoyed the crisp October air and the changing nature. I don't really know what else to tell you about my life. These photos were taken on Monday, but today is the first day that I had time to publish them; that's how busy I've been with my school work.

The oufit above has been my uniform in October. I finally got the chocolate briefcase I've been drooling over for over a year - all my school stuff including my 13 inch laptop fit in there perfectly. :)

I'll get back to you next week, enjoy the rest of your Sunday evening!

Oletteko ehtineet nauttia täysillä ulkona vallitsevasta väriloistosta ja kirpeän aurinkoisesta ilmasta? Täällä on yksi, joka on ainakin kovasti yrittänyt kaikkien koulutöidensä keskellä. Ylläolevat kuvat ovat maanantailta, mutta ehdin julkaista ne vasta tänään, koska olen todella tehnyt aamusta iltaan harkkatöitä.

Kuvissa näkyy viime viikkojen luottovarusteet - iso neule ja huivi, joihin käpertyä kun kaamosmasennus ja esseet painavat. Korolliset nilkkurit antavat asuun kuitenkin vähän ryhtiä! Oon myöskin vihdoin saanut hommattua suklaanruskean nahkasalkun, joka on kummitellut mielessä jo yli vuoden verran. 13 tuuman läppäri ja koulutavarat sujahtavat sinne täydellisesti.

Palaillaan ensi viikolla, ottakaa sunnuntai-illasta kaikki irti :)

6 comments:

 1. täydellisiä kuvia ja ihana asu! :-)

  ReplyDelete
 2. Onpas kiva asu!
  Kohta maat on ihan loskan peitossa ja puut vailla lehtiä, joten nyt pitääkin muistaa nauttia tästä syksystä! Ei siihen talven tulemiseen niin kauaa mene. Lumi yllättää mut joka vuosi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, syksy lipuu kyllä yllättävän nopeesti ohi. Onneks tänä vuonna on ollu tosi hyvät syyskelit näinkin pitkään:)

   Delete
 3. Tykkään kovasti! Harmi, että teet näitä kuvapostauksia niin vähän nykyisin.

  Oletko koskaan ajatellut tekeväsi laajempaa postausta tähänastisista opinnoistasi, opinto-ohjelmastasi yleisesti ja ehkä jopa vähän tulevaisuudensuunnitelmistasi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Nyt on tosiaan ollut vähän taukoa, on vähän identiteettikriisiä blogin suhteen ja mietin paljon, mitä haluan blogissani julkaista ja miten. Varmaa on, etten aio lopettaa bloggaamista, se on kuitenkin jonkinlainen henkireikä mulle :) Oon vain tyyppinä sellainen, että haluan tehdä asiat kunnolla, kun niitä teen. Nyt kun on vähän motivaationpuutetta ja hankala päättää, mihin suuntaan blogia pitäisi viedä eteenpäin, niin en ole halunnut julkaista mitään puoliksi tehtyä materiaalia.

   Opiskeluista sen verran, että en ole tähän mennessä kertonut opinnoistani blogissani ihan sen takia, että olen halunnut pitää bloggaajaminän ja yksityisen minän erillään toisistaan. Se on viime aikoina tuntunut yhä vaikeammalta, kun netistä löytyy ihmisistä kuitenkin älyttömästi tietoa. Lisäksi materiaalin kirjoittaminen ilman persoonallista puoltaan tuntuu tekopyhältä, vieraalta. Haluaisin tavallaan kertoa enemmän itsestäni, mutta mietin vielä, millä tavalla sen haluan toteuttaa.

   Ihanaa, että joku siellä on vielä pysynyt linjoilla tällaisen tauon jälkeen! :D Lisää materiaalia tulee, kun saan ajatuksia vähän selviteltyä.

   <3

   Delete