Wednesday, October 24, 2012

NEEDED: MAXI

Images: nelly.com

Hello babes! I just found out today that in a few months, I'm going to a ball where I need to wear a long evening dress. After searching the net for a while, I landed upon this simple, yet gorgeous piece of clothing. Girly frills have never been my thing, and this one would look stunning if spruced up with some jewelry. At first I was sure that I'd take the burgundy one, but somehow the black seems more and more elegant and appealing to me. I've always thought that dark colours look great with blond hair, so I'm not choosing a cream or a coral coloured one, either. 

Aaaand then there's this one from Asos ...


A-ma-zing. The beaded embellishments remind me of Balmain's golden decorations. This one might be a little exotic for the ball, perhaps. It's also twice as expensive as the other dresses, and ordering from another country is always trickier if the dress doesn't fit and needs to be returned etc. But it's so pretty... (whiny little girl voice)

This is where you guys step in - I need your opinion. Which one should I get? Please give me your opinions on this! :)

8 comments:

 1. Mun mielestä toi eka on näytimpi ja sopii siihe tilaisuuteen paremmin! ja toi näyttäis sun päällä tosi hyvältä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm luulen et toi eka tosiaan sopis mun vartalolle paremmin... mutta toi toka on vaan niin nätti ja sophisticated :( en tiedää!!

   Delete
 2. River Islandin on kivoin, vaikka tosiaankin sitten kallein... :(

  ReplyDelete
 3. dat river island piece for sures! jos ne juhlat on dresscode formal, niin todellakin musta, se on juhlallisempi ja näyttää tosi nätiltä vaalean tukan kanssa niin kuin sanoitkin. mullaki on tulos (itse asiassa paritkin) vuosijuhlat, ja aloin nyt itekki kuumottelee tota river islandin mekkoa... ihana tää sun blogi, oon jäänyt ihan koukkuun :) kaikkee hyvää sun syksyyn Joanna!
  Aino (K)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi ihana Aino! luulen että toi river islandin mekko sopis sulle ihan täydellisesti, voi olla että mun vartalolle ei kun toi yläosa vetää vyötärön tiukaks mutta jättää sitten jenkkikset "näkyville" tai toi muutenkin luo vähän pyöreyttä lantion kohdalle niin ei välttämättä sovi mulle :(
   kiva kuulla että tykkäät tästä blogista, en vaan ehdi tekemään tätä läheskään niin hyvin kuin haluaisin, ja tuntuu etten saa sitä oikeeta tyyliäni täysin esille. ärsyttävää. mutta kaikkea hyvää sullekin söpö ♥

   Delete